skip to Main Content

Classic DJ dancePARTY met lekkere dansmuziek uit de 60’s, 70’s, 80’s  en meer op onze nieuwe locatie in Woerden genaamd:

dansHALL Woerden

Op zaterdag 18 juni van 21.00 – 02.00 uur in het grote en prachtig ingerichte restaurant met aparte lounge van de HALL in het Intechnium gebouw aan de Korenmolenlaan 4 in Woerden.

Wat kunt u verwachten:

Op deze avond worden hoofdzakelijk opzwepende klassiekers uit de jaren 60 70 80 en 90 en zero`s gedraaid. Het belooft een gezellige avond te worden met videobeelden uit de classic years alles in een prachtige entourage.

De muziek zal afwisselend worden verzorgd door een tweetal zeer geroutineerde DJ’s:

DJ Frank (https://www.facebook.com/frank.deibert), specialist in het draaien van muziek uit de jaren 60,70 en 80. Frank draaide al eerder in Woerden en was 13 jaar lang DJ in The Challenge in Hoofddorp, idem bij Club Nouvelle in Amstelveen en vele andere classic dansfeesten.

DJ Hans (The Force Roadshow) is specialist in het draaien van de lekkere dansmuziek. Hans is in Woerden een oude bekende en heeft daar vele evenementen gedraaid. Als aanvulling op de muziek van DJ Frank zal hij op verzoek muziek uit de 90’s en zero’s draaien.
De avond blijft in het teken staan van de classics.

Het restaurant van De HALL wordt voor de dit dansfeest opgetuigd in Studio ’54 look, inclusief spiegelbollen.

Tijdens het feest is onze Nachtkiosk geopend en kun je tussendoor genieten van heerlijke snacks. Parkeren kan gratis voor de deur en de locatie is per OV goed bereikbaar (<10 min lopen vanaf NS station).

We verkopen e-tickets in 3 fases (Early, Regular en Final) van €12,50 – €17,50. Kijk snel welke e-tickets er nog beschikbaar zijn. Mis dit niet en scoor nu snel de voordeligste e-tickets voor dit nieuwe evenement!

Back To Top
Search