skip to Main Content
Kerstmarkt H2O gebouw Harmelen 10-11 december 2021

Kerstmarkt Harmelen 10-11 december 2021

Een sfeervolle overdekte kerstmarkt op de prachtige locatie van het H2O recreatiecentrum in Harmelen.

Deze vindt plaats op vrijdag 10 december 2021 (16-21u) en zaterdag 11 december 2021 (10-17u).

In de gezellig aangeklede sporthal en foyer staan ruim 30 originele marktkramen met elektrische kerstverlichting en een 14 tal verkooptafels in de foyer met een productaanbod binnen het thema Kerst en Winter.

Op het buitenterrein staan o.a. een foodkraam, een oud Hollandse oliebollenkraam, een demonstratie door een kaarsenmakerij en – afhankelijk van het aanbod – een 20 tal extra kramen. Alles sfeervol aangekleed en gezellig verlicht.

Op beide dagen is er kerstmuziek te horen en zijn er sfeervolle life optredens van o.a. KiKa fonds saxofonist Ben Wissink en een zanggroep.

Het betreft de 1ste editie van een kerstmarkt, die wat stijl en sfeer betreft al op meerdere locaties in de provincie Utrecht werd gehouden. Veel bezoekers en vermeldingen op de nationale kerstmarkten websites. Regionale en lokale media zullen uitgebreid aandacht aan deze markt gaan besteden.

Toegang uitsluitend volgens de geldende coronaregels. En op dit moment betekent dat: een geldige coronacheck op een telefoon of op papier én een geldig ID bewijs. De coronacheck is helaas noodzakelijk omdat het H2O gebouw een horecalocatie is…

Er is voldoende parkeergelegenheid in de naaste omgeving.

Vanwege de beperkte ruimte op deze locatie is er geen mogelijkheid om de auto bij de kraam te parkeren. Er is een separate parkeerplek voor de standhouders. Voor opbouw en afbreken is er gelegenheid om achterom direct bij de sporthal te lossen of laden.

Op deze kerstmarkt zijn géén grondplekken beschikbaar en ook géén verkoop direct vanuit een eigen voertuig.

Vanwege de aanwezigheid op het terrein van een horecagelegenheid die ook de foodkraam verzorgt, is er op deze markt geen plaats voor verkoop van eet- en drinkwaar die ter plekke wordt genuttigd. Verkoop van verpakte eet- en drinkwaar is alleen toegestaan voor bedrijven in de categorie Non Food.

De enige uitzondering is één oliebollenkraam. Bent u exploitant van zo’n kraam, neem dan contact op met Ruud van der Hoeven (06 50 21 74 04) om de mogelijkheden te bespreken.

Omdat wij veel belangstelling van standhouders verwachten, werken we met inschrijven in 2 stappen. In de eerste stap geeft u aan dat u graag wilt mee doen en waarmee. Op basis hiervan selecteren wij een zo gevarieerd mogelijk productaanbod, ook om teveel concurrentie te voorkomen. Deze beperking is bedoeld als bescherming van uw productgroep!

Bent u geselecteerd, dan ontvangt u meestal per omgaande maar uiterlijk voor half november 2021 een link naar onze website voor de tweede stap, waar u zich definitief inschrijft en uw standplaats direct online betaalt en reserveert.

Voor deze kerstmarkt gelden specifieke voorwaarden en tarieven, zie Evenementsvoorwaarden / tarieven Kerstmarkt Harmelen 10-11 december 2021.

Interesse? Meldt u NU aan als standhouder,
via onderstaand formulier.
Wacht niet te lang want vol = vol!

    ParticulierBedrijf


    Geen12

    Back To Top
    Search