skip to Main Content

OVER  STICHTING  R&C

MUZIEK

RUUD / CHANTAL hebben in 2008 de stichting R&C Productions opgericht en aangemeld bij de kamer van Koophandel. Voornaamste activiteit is het organiseren van muziekevenementen op allerlei gebied doch met name muziek uit de vervlogen tijden. De muziek uit de jaren 70 t/m 90 trekt nog steeds de aandacht van velen die de muziek uit die jaren in de discotheken hebben beleefd de z.g. “Dance Classics”  ongeveer 4 x per jaar in de zalen van restaurant  “De Markies” in Woerden.

In Woerden is de vraag vooral onder de wat ouderen, die de muziek uit de vervlogen jaren hebben meegemaakt, erg in trek. Velen ontmoeten elkaar weer op een dansavond georganiseerd door onze stichting.

De evenementen worden thans georganiseerd onder de namen RC Productions en  RC Music Events.

Goud van Oud is het meest bekende jaarlijkse evenement dat een redelijk aantal bezoekers trekt en in april eveneens gehouden wordt in De Markies.

In 2019 is gestart met muziekevenementen in het kasteel van Woerden. Het betreft een evenement waarbij alle zalen gehuurd worden voor verschillende muziekstijlen. De muziek van de Dance Classics / Latijns amerikaans zoals Salsa, Bachata en Kizomba alsmede een Hollands cafe met Nederlandstalige muziek. Iedere zaal dus een eigen repertoire.

De muzikale activiteiten van de stichting vinden plaats in Woerden.

MARKTEN
Sedert 2019, organiseert onze stichting markten onder de naam “Lentefair” in het centrum van de gemeente Harmelen en in 2020 eveneens in de gemeente Bilthoven (Berg en Bosch). Op deze locaties, zullen eveneens kerstmarkten gaan plaats vinden.

Back To Top
Search