skip to Main Content
Update Danskasteel 5-3-2022

Het is zover, het Eerste Danskasteel feest gaat los, deze keer met 2 zalen!

Zorg aub dat je op je telefoon je e-ticket(s) met de QR code klaar hebt staan!

Door de poort rechtsaf, door de glazen deur staan we met de e-ticket controle en krijgt iedere bezoeker een polsbandje, dat nodig is om de zalen te betreden. Daar hebben we ook de losse ticketverkoop (€17,50 / ticket PIN of gepast geld aub)

De garderobe (€1,00 / jas) en muntverkoop (€3,00 / munt) vind je halverwege de trap naar de 3de verdieping in de van Brunswijckzaal.

Daarna nog een trapje op en daar zijn linksaf de toiletten met old-school toiletjuffrouwen en de van Rhenenzaal.
Daar vind je een originele classic 70’s / 80’s discotheek, inclusief verlichte dansvloer en spiegelbol! De originele tracks worden gedraaid en gepresenteerd door DJ Hans van The Force Roadshow. Kom in je witte pak en waan je Tony Manero (John Travolta) in Saturday Night Fever…

Verder de trap op naar de 5e verdieping en daar is de prachtig verlichtte Ridderzaal met onze vaste woerdense top DJ Iano die alles draait van 70’s, 80’s, 90’s tot HEDEN. Geen verzoek is hem te dol om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen!

Kortom: Dit wordt een feest om niet te vergeten! Tot ziens, vanavond in het Danskasteel, aanvang 21:00u, zaal open 20:30u!

Back To Top
Search