skip to Main Content

Deze pagina is op 9-3-2022 aangepast! Wegens gebrek aan belangstelling van kraamhouders is de Voorjaarsmarkt beperkt tot uitsluitend zaterdag 2 april 2022.

Voorjaarsmarkt 2 april 2022 Batenstein Buiten in Woerden

GENIETEN!

Dat woord wordt op zaterdag 2 april 2022 bij Batenstein Buiten met hoofdletters geschreven.

De organisatie haalt alles uit de kast om het publiek tijdens de 1ste Woerdense Voorjaarsmarkt te vermaken.

De kramenmarkt valt samen met de jaarlijkse opening van Batenstein Buiten en is dus absoluut kindvriendelijk. Alle faciliteiten gaan die dag open, waaronder het springkussen, de tokkelbaan, de midgetgolf, etc.

Deze markt biedt ruimte aan ruim 30 bedrijven en particulieren om producten en diensten onder de aandacht van het publiek te brengen en dat alles in een mooie, natuurlijke omgeving.

Behalve de kramen zijn er binnen in het restaurant 16 verkooptafels beschikbaar voor particulieren met een kleine beurs…

De inwendige mens wordt verzorgd door het Batenstein restaurant en buiten is er o.a. een poffertjeskraam.

Op deze markt worden allerlei zaken zoals kleding, zelfgemaakte artikelen te koop aangeboden, maar er zijn ook een aantal maatschappelijke instellingen aanwezig.

Op beide dagen is er muziek te horen en zijn er sfeervolle life optredens van o.a. KiKa fonds saxofonist Ben Wissink.

Vermaak, verbinden, ontmoeten etc. zijn kernwoorden tijdens deze kramenmarkt.

Deze Voorjaarsmarkt vindt plaats op zaterdag 2 april 2022 van 11:00 tot 17:00u.

Oproep:

Wij zijn op zoek naar kraamhouders (zakelijk en particulier) voor deze markt. U kunt zich ook aanmelden voor deelname aan de markt via het aanmeldformulier onderaan de de uitgebreide Voorwaarden en tarievenlijst (die beantwoord in principe al uw vragen).

Toewijzing van uw standplaats zal plaats vinden op grond van o.a. het productaanbod. Ook hebben deelnemers uit Woerden bij die selectie een lichte voorkeur vanwege het Woerden 650 jaar.

Interesse? Meldt u NU aan als standhouder!
Wacht niet te lang want vol = vol!

Back To Top
Search