skip to Main Content
Locatie foto's Berg en Bosch Bilthoven

Evenementsvoorwaarden Kerstmarkt Bilthoven 17-18 december 2021

RC Productions organiseert een gespecialiseerde kerstmarkt voor kerstartikelen en kerst gerelateerde producten.

LET OP: Onderaan de pagina vindt u het formulier waarmee u zich kunt aanmelden om in aanmerking te komen voor een standplaats.

Datum:
17 en 18 december 2021

Locatie:
Park Berg en Bosch (tegenover restaurant De Kapel)
Professor Bronkhorstlaan 10
3723MB  BILTHOVEN

Openingstijden voor publiek:
Vrijdag    van 16.00 – tot 21.00 uur (van 15:00u – 16:00u speciaal geopend voor een groep werknemers van 120 personen)
Zaterdag  van 10.00 – tot 17.00 uur

Opbouwen standhouders:
Vrijdag     13.00 – 15:00 uur
Zaterdag   08.00 – 10:00 uur

Afbouwen standhouders:
Vrijdag     21.00-23.00 uur
Zaterdag   17.00-19.00 uur

Organisatie:
RC Productions i.s.m. restaurant De Kapel

Marktmeester:
Ruud van der Hoeven, bereikbaar via mobiel 0650 217 404

bovenstaande, verder te noemen evenement.

Inschrijving:
Aanmelden voor dit evenement kan tot 1 december 2021, maar wie het eerst komt, wie het eerst maalt en vol=vol!

Na aanmelding beoordelen wij uw aanvraag op basis van de verkochte producten om te voorkomen dat er teveel dezelfde producten worden aangeboden. Als uw aanvraag positief wordt beoordeeld ontvangt een link naar ons reserveringsysteem, waar u de reservering Online kunt doen, extra wensen kunt bestellen en uitsluitend vooraf betalen via iDeal.

U kunt kiezen uit een kraam of een grondplek, beide zijn 4 meter breed en er wordt onderscheid gemaakt tussen Particulier met zelfgemaakte producten non food en Overigen non-food. Ook kunt u daar extra’s aangeven.

Soorten standplaatsen:

 • Kramen hebben een luifel (als een standaard marktkraam), een werkblad van ong. 4x1m en een totale plek van 4×2,6m. Het is verstandig om zelf een groot zeil mee te nemen om uw kraam aan de achterzijde af te schermen.
 • De beperkt beschikbare grondplekken zijn 4x4m, tegen meerprijs kan dit worden verdubbeld tot max. 8x4m.

Voor beide geldt: De standplaatsen zijn te reserveren voor vrijdag, zaterdag of voor beide dagen.
Men kan gebruik maken van een elektra-aansluitpunt  van max. 1000W binnen een afstand van 10m.
Het plaatsen van uw auto achter uw standplaats is op deze locatie beperkt mogelijk en mag alleen na reservering vooraf en op aanwijzing van de marktmeester. Gelieve bij uw aanmelding dit aan te geven in het vakje Extra informatie.

Tarieven Particulier met zelfgemaakte producten:
Alleen non food:

 • Kraam voor 1 dag € 66,55 en voor 2 dagen € 102,85.
 • Grondplek 4m voor 1 dag € 54,45 en voor 2 dagen € 84,70
 • Grondplek 8m voor 1 dag € 108,90 en voor 2 dagen € 169,40

Tarieven Overigen:
Alleen non food:

 • Kraam voor 1 dag  € 84,70  en voor 2 dagen  € 133,10.
 • Grondplek 4m voor 1 dag € 72,60 en voor 2 dagen € 114,95
 • Grondplek 8m voor 1 dag € 145,20 en voor 2 dagen € 229,90

Food:
Er is op deze markt slecht ÉÉN (1) foodplek beschikbaar voor uitsluitend één oliebollenkraam. Bent u exploitant van zo’n kraam, neem dan contact op met Ruud van der Hoeven (06 50 21 74 04) om de mogelijkheden (vanaf €250,-  excl. btw) te bespreken.

LET OP: Genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw en electra-aansluiting en onder voorbehoud, tenzij anders vermeld.

Uw standplaats:
U kunt uw standplaats – uitsluitend na goedkeuring van uw aanmelding – online reserveren en direct vooruit betalen met iDeal via de link die u daarvoor van de organisatie ontvangt. U heeft na ontvangst van deze link 7 werkdagen de tijd om uw reservering te bevestigen en te betalen.
LET OP: Indien de betaling niet succesvol is afgerond, dan is uw standplaats niet gereserveerd.
Uw reserveringsnummer en uw factuur worden direct na betaling aan het opgegeven e-mailadres verzonden.

Bewaar de e-mail met reserveringsnummer en QR code, neem die mee naar het evenement op uw mobiele telefoon of op papier. Uw reservering wordt hiermee bij betreding van het terrein door de marktmeester of een van zijn assistenten gecontroleerd.

Uiterlijk 7 dagen voor aanvang van het evenement ontvangt u per e-mail een plattegrond met uw standplaats en standplaatsnummer.

Uw producten:
Bij aanmelding dient u aan te geven welke producten u hoofdzakelijk (75% van uw aanbod) wilt gaan verkopen tijdens deze markt. Dit hoofdproduct wordt vermeld op uw stand en u dient zich aan deze opgave te houden. Bij overtreding van deze regel zal de markmeester u vragen de ‘illegale’ producten te verwijderen. Geeft u daaraan geen gehoor, loopt u het risico dat uw stand wordt geannuleerd, zonder recht op restitutie. Ook indien er onrust – in welke vorm dan ook – ontstaat over uw productaanbod, zijn wij genoodzaakt uw standplaats te annuleren en u te (laten) verwijderen van het marktterrein, eveneens zonder recht op restitutie.

Aanwezigheid:
Uw standplaats is voor u gereserveerd tot 1 uur voor aanvang. Indien u dan niet aanwezig bent, annuleren wij uw standplaats zonder recht op restitutie. Mocht u het door onverhoopte omstandigheden niet redden om één uur van te voren aanwezig te zijn neem dan contact op met de marktmeester via mobiel  0650 217 404. Hij beslist dan of we de kraam voor u vast kunnen houden.

Aangewezen standplaats:
De plek die u door de organisatie wordt aangewezen is uw definitieve plek! Op de dag van de kerstmarkt kan hier dus niets meer aan veranderd worden. Er mag ook NIET van standplaats gewisseld worden. Ook dienen de kramen te blijven staan waar ze door de organisatie zijn geplaatst.

Indien er onrust – in welke vorm dan ook – ontstaat over uw standplaats, zijn wij genoodzaakt zijn uw standplaats te annuleren en u te (laten) verwijderen van het marktterrein, zonder recht op restitutie.

Elektra:
Bij iedere standplaats is een elektra-aansluiting inbegrepen: Particulier max. 1000 watt (ong. 5A) en zakelijk non-food max. 2000 watt (ong. 10A).. Allen op maximaal 10 meter afstand. U dient zelf een degelijk verlengsnoer van goede, veilige kwaliteit mee te nemen om vanaf onze aansluitpunten de elektra-aansluiting in uw kraam te verzorgen. Onderling doorkoppelen is NIET toegestaan i.v.m. brandgevaar!

Wanneer op de standplaats meer vermogen nodig is dan hierboven genoemd b.v. door gebruik van zware elektrische apparatuur (max. 16A), geldt een elektratoeslag van €15,00 per dag per standplaats. Krachtstroom tegen nader te bepalen meerprijs, alleen op aanvraag.
LET OP: Eigen aggregaten en oplaadbare accu’s zijn op last van de brandweer NIET toegestaan en ook voor de elektra aansluitingen geldt, dat aanwijzingen van de (assistent) markmeester ‘zonder discussie’ moeten worden opgevolgd.

Verlichting:
Wij willen de stands graag in kerstsfeer verlicht zien, dus als u in het bezit bent van kerstverlichting, lichtsnoeren, etc. dan die graag meenemen om uw stand te verlichten. Het voordeel hiervan is dat alle kramen verschillende verlichting hebben. Brandende kaarsen e.d. zijn op last van de brandweer NIET toegestaan.

Opbouwen:
Er kan op beide dagen vanaf 2 uur voor de opening opgebouwd worden en beslist niet eerder. Plaatsen worden toegewezen op basis van de door u verstrekte productinformatie, zodat het in principe niet voorkomt dat men met dezelfde producten naast elkaar staat.  Alle standplaatsen zijn voorzien van het standnummer, naam van de huurder en het hoofdproduct. Vanwege de beperkte ruimte op het marktterrein dient u bij aankomst het terrein op te rijden, de goederen uit te laden en het terrein weer te verlaten binnen max. 15 minuten. Kramen met een autoplek hoeven dat uiteraard niet. Voertuigen zonder standplaats dienen uiterlijk 10 minuten voor aanvang het terrein te hebben verlaten.

Afbouwen:
Er mag niet eerder worden afgebouwd dan na het officiële einde van de markt. Eerder vertrekken alleen bij hoge uitzondering en na goedkeuring van de organisatie. Het is niet toegestaan dat er tussen beide dagen goederen of afval op/in/bij de kramen blijven liggen. Het is NIET toegestaan om afval in welke vorm dan ook achter te laten.
Ook bij het afbouwen geldt: U gaat met uw voertuig het terrein op, laadt de goederen in en verlaat het terrein weer na max. 15 minuten.

Annulering  van uw reservering:
U kunt uw reservering te allen tijde annuleren. Wij brengen in dat geval de volgende kosten in rekening:
Tot 7 dagen van te voren: 50% van het betaalde reserveringstarief.
Daarna, ook bij niet komen opdagen: GEEN restitutie.

Annulering van het evenement:
Indien vanwege overheidsmaatregelen of anderzijds het evenement wordt afgeblazen, ontvangt iedereen voor 100% het betaalde reserveringsbedrag retour binnen 1 maand na oorspronkelijke aanvangsdatum van het evenement.

Corona maatregelen:
Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van beperkingen, wordt de markt conform de dan geldende maatregelen georganiseerd. In geval van afgelasting daardoor, wordt uw inschrijfgeld voor 100% terugbetaald.

Promotie:

De organisatie spant zich maximaal in om dit evenement zo breed mogelijk te promoten, o.a. door:

 • Persberichten aan landelijke, regionale en lokale media
 • Lokale verspreiding van posters en flyers
 • Promotie via lokale MKB
 • Vermeldingen op de bekende nationale kerstmarktagenda’s
 • Promotie via Facebook

Entertainment:
Tijdens de openingstijden zal er over de gehele markt muziek te horen zijn in de vorm van mechanische en/of live muziek.

Geschillen:
Alle aanwijzingen en oordelen van de marktmeester of zijn assistenten zijn bindend en dienen terstond te worden opgevolgd.
Ook wanneer zich een geschil voordoet dat NIET is voorzien in bovenstaande voorwaarden is het oordeel van de marktmeester definitief en bindend.

Aanmeldformulier:


  Welke dagen
  VrijdagZaterdagVrijdag en zaterdag

  Back To Top
  Zoeken